Styrket ledelse og ejerkreds gør klar til vækst

Af Claus Paulsen, Kristian Sørensen og Brian Karstensen

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har udvidet vores ledelsesteam med Claus Paulsen og Brian Karstensen, som begge har været en del af IT ADVISORY i længere tid. Vi har en målsætning om at fordoble antallet af konsulenter de kommende år, og udvidelsen af ledelsesteamet skal være med til at sikre, at vi har en motor, der kan tage vores netværksbaserede virksomhed til det næste niveau.

En øget efterspørgsel på uvildig rådgivning

Med en unik netværksbaseret forretningsmodel har IT ADVISORY siden 2017 leveret uvildig rådgivning inden for IT og digital transformation. I øjeblikket oplever vi en stigende efterspørgsel efter ærlig, uvildig rådgivning, og har derfor et behov for at udvide teamet med flere dygtige og erfarne konsulenter, så vi kan imødegå vores kunders forventninger.

For at sikre, at IT ADVISORY kan vækste og samtidig beholde DNAet som en netværksbaseret virksomhed, har der været behov for at ændre i strukturen omkring ledelsen. Fremover vil ledelsen af IT ADVISORY udgøre Kristian Sørensen, Claus Paulsen og Brian Karstensen, somi fællesskab vil arbejde for at styrke og udvikle virksomhedens position og sikre, at IT ADVISORY leverer rådgivning af den højeste kvalitet til vores kunder.

I slutningen af juli vil vi annoncere en række jobopslag fra IT ADVISORY, hvor vi søger nye Associate Partners. Dermed kommer vi til at give vi flere kvalificerede konsulenter mulighed for at blive en del af IT ADVISORY’s unikke netværksbaserede forretningsmodel, hvor alle er selvstændige under en arbejdsstruktur, der kombinerer frihed og fleksibilitet med et stærkt fagligt og værdimæssigt fællesskab. Arbejdet foregår primært fra hjemmearbejdspladsen, hvilket giver alle vores konsulenter mulighed for at arbejde fleksibelt og effektivt.

Vi glæder os til at give vi flere kvalificerede konsulenter mulighed for at blive en del af IT ADVISORY's unikke netværksbaserede forretningsmodel

Hvem er IT ADVISORY?

Vores forretningsmodel adskiller sig fra traditionelle virksomheder ved ikke at have ansatte i traditionel forstand. Virksomheden består af en fast kerne af selvstændige konsulenter (Associate Partners), der samarbejder tæt med et bredt netværk af tilknyttede eksperter. Vores samarbejde sikrer, at vi kan levere det kunderne har behov for – og sikre den rette ekspertise på det rette tidspunkt.

Udover rådgivning og udvikling af it- og digitaliseringsstrategier, tilbyder vi hjælp indenfor projekt- og programledelse, M&A, strategisk rådgivning om sikkerhed samt ledelsesopgaver og sparring med ledere. Vores fokus er på at støtte ledelse og medarbejdere i at gennemføre værdiskabende forandringsprocesser, der balancerer daglig drift med udvikling.

Vores netværksbaserede forretningsmodel har vist sig at være effektiv og har skabt stærke resultater for vores kunder. Den netværksbaserede tilgang gør det muligt for IT ADVISORY at skalere ressourcerne efter behov og opretholde høj kvalitet i rådgivningen.

Ledelsesteamet for IT ADVISORY – Fra venstre: Brian Karstensen, Kristian Sørensen & Claus Paulsen.

Fakta om IT ADVISORY

  • Har leveret uvildig rådgivning siden 2017.
  • Der er ingen ansatte – men i stedet et team af selvstændige konsulenter i et stærkt fagligt, personligt og værdimæssigt fællesskab.
  • Fælleskontoret er online – så arbejdet foregår primært fra hjemmearbejdspladsen, og det sociale foregår på ved virksomhedens virtuelle kaffemaskine.
  • Består af 3 partnere og 5 associerede partnere, og hertil ca. 30 associerede konsulenter.
  • Den gennemsnitlige erfaring er 25+ år.
  • Ønsker at formidle deres viden og erfaringer til omverden, og har bl.a. udgivet en gratis strategibog ”Guide til effektive strategier”, der er fokuseret omkring at gøre it- og digitaliseringsstrategier håndgribelige at arbejde med.
  • Er specialiseret inden for udvikling og eksekvering af it- og digitaliseringsstrategier.
  • Arbejder med 3 primære bundlinjer: Energifyldt samarbejde – Resultater alle er stolte af – Frihed og fleksibilitet.

Download vores strategibog

Download vores strategibog og bliv klogere på, hvordan vi gør

Skal vi tage en snak?

Ring eller book et uforpligtende møde

Kontakt IT ADVISORY
Der ligger en ketchup-effekt og lurer på os, når mange virksomheder i løbet af efteråret finder ud af, at cybersikkerhed må tages alvorlig. Efterspørgslen på kompetencer indenfor cybersikkerhed vil derfor efter min overbevisning komme til at overgå udbuddet.
Starfish Retrospective er et enkelt, men kraftfuldt værktøj, der hjælper med at facilitere refleksionsprocessen ved at spørge: "Hvad kan vi gøre bedre?