Guide til effektive strategier

Denne bog er en praksisnær tilgang til at arbejde med it-relaterede strategier, der sikrer eksekvering og forretningsværdi. 

Bogen opsummerer vores vigtigste viden og erfaringer fra strategiarbejdet, når organisationer står over for komplekse forandringer i relation til it, cloud, sikkerhed, data, platforme og digitalisering.

Udfyld formularen og modtag bogen i din e-mail

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor vi 6-8 gange om året deler viden og inspiration med it-ledere.

IT ADVISORYs konsulenter

Få et uforpligtende sparrings- og inspirationsmøde

Som uvildige it-rådgivere hjælper IT ADVISORY  virksomheder og organisationer, når de står over for komplekse ændringer inden for IT og digital forretning.

Vi tilbyder et uforpligtende sparrings- og inspirationsmøde med en af eksperterne hos IT ADVISORY. På mødet tager vi sammen afsæt i din situation, deler vores viden og erfaringer, reflekterer i fællesskab og hjælper dig videre.

Skal vi tage en snak?

Ring eller book et uforpligtende møde

Kontakt IT ADVISORY

Flere artikler og modeller

Læs vores artikler og bliv klogere på it strategi i vores inspirationsunivers

Det er svært at sammensætte det rigtige hold af kompetencer i en it-afdeling i dag, og derfor er der behov for i højere grad at spørge sig selv: Hvilke kapabiliteter har jeg behov?
Solide IT-strategier består af tre elementer: diagnose, strategiske principper og koordinerede tiltag. Mens mange forstår betydningen af diagnose og koordinerede tiltag, vil vi med denne artikel hjælpe dig til at forstå, hvorfor strategiske principper er nøglen til succes for din strategi.
Når et projekt er udfordret eller ikke leverer den forventede værdi, er det ofte et tegn på, at der mangler en klar strategisk ramme. Vi giver dig her opskriften på hvordan man identificerer strategiske projekter og etablerer klare strategiske rammer.