Sådan får du effektive digitaliserings & it-strategier

Denne bog er en praksisnær tilgang til at arbejde med it-relaterede strategier, der sikrer eksekvering og forretningsværdi. 

Bogen opsummerer vores vigtigste viden og erfaringer fra strategiarbejdet, når organisationer står over for komplekse forandringer i relation til it, cloud, sikkerhed, data, platforme og digitalisering.

Din guide til effektive strategier

Udfyld formularen og modtag bogen i din e-mail

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor vi deler viden og inspiration med it-ledere ca. 1 gang om måneden.

IT ADVISORYs konsulenter

Få et uforpligtende sparrings- og inspirationsmøde

Som uvildige it-rådgivere hjælper IT ADVISORY  virksomheder og organisationer, når de står over for komplekse ændringer inden for IT og digital forretning.

Vi tilbyder et uforpligtende sparrings- og inspirationsmøde med en af eksperterne hos IT ADVISORY. På mødet tager vi sammen afsæt i din situation, deler vores viden og erfaringer, reflekterer i fællesskab og hjælper dig videre.

Skal vi tage en snak?

Ring eller book et uforpligtende møde

Kontakt IT ADVISORY

Flere artikler og modeller

Læs vores artikler og bliv klogere på it strategi i vores inspirationsunivers

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har udvidet vores ledelsesteam med Claus Paulsen og Brian Karstensen, som begge har været en del af IT ADVISORY i længere tid.

Vi har en målsætning om at fordoble antallet af konsulenter de kommende år, og udvidelsen af ledelsesteamet skal være med til at sikre, at vi har en motor, der kan tage vores netværksbaserede virksomhed til det næste niveau.
Der ligger en ketchup-effekt og lurer på os, når mange virksomheder i løbet af efteråret finder ud af, at cybersikkerhed må tages alvorlig. Efterspørgslen på kompetencer indenfor cybersikkerhed vil derfor efter min overbevisning komme til at overgå udbuddet.
Starfish Retrospective er et enkelt, men kraftfuldt værktøj, der hjælper med at facilitere refleksionsprocessen ved at spørge: "Hvad kan vi gøre bedre?