Cloud strategi

Uden cloud-strategi udsætter du din virksomhed for unødvendige risici

Selvom I allerede er i gang med at bruge cloud-tjenester, kan det være en god idé at overveje, om det er på tide at udvikle en dedikeret cloud-strategi.

Cloud strategi2
Group 1667

Kan du realisere din forretningsstrategi uden en cloud-strategi?

Cloud-tjenester er i dag en uundværlig del af enhver virksomheds IT-økosystem. Det er vigtigt at træffe de rigtige beslutninger, der understøtter din virksomheds langsigtede strategi og skaber merværdi – og derfor er det nødvendigt, at sætte en selvstændig strategi for Cloud området.

De forkerte valg kan sende dig i en retning, der senere kan være bekostelig at gøre om, eller spænde ben for din forretningsstrategi.

Vores ekspertise giver dig sikkerhed for, at din cloud-strategi skaber fundament for en succesfuld forretningsstrategi.

Vi sikrer, at strategien er tilpasset jeres virkelighed

Vi er eksperter i at skræddersy en strategiproces, der hjælper jer med at tage de rigtige valg, så I får succes med anvendelse af Cloud:

  • Styr på risici, compliance og processer
  • Cloud som en drivkraft for din forretningsstrategi
  • Strategiske og velfunderede beslutninger vedrørende valg af Cloud-leverandør og risiko for leverandørbinding (vendor lock-in)
  • Kontrol med omkostningerne i jeres Cloud-landskab
  • Cloud sikkerhedsarkitektur

En cloud strategi er nødvendig både for at sikre og optimere din forretning

IT ADVISORY

ai video thumb it advisory wide

Vi har fokus på at skabe værdi hos jer

Vores mål er at hjælpe jer med at fastlægge det passende ambitionsniveau – da ingen strategi eller strategiproces er ens, har vi altid fokus på at en strategi skal tage afsæt i den nuværende situation og efterfølgende kan implementeres i jeres praktiske virkelighed.

I vores samarbejde afdækker vi løbende, hvor vi kan skabe den største værdi for jer, og hvilke opgaver I selv kan varetage.

Videoen præsenterer kort IT ADVISORY og giver jer mulighed for at lære os bedre at kende. Vi står altid til rådighed for et uforpligtende sparrings- og inspirationsmøde, hvor vi sammen kan vurdere, om vi er de rette samarbejdspartnere.

Skal vi tage en snak?

Ring eller book et uforpligtende møde

Kontakt IT ADVISORY

En dedikeret cloud-strategi sikrer det rette fokus

En cloud-strategi er et godt eksempel på, hvorfor det er nødvendigt med flere fokuserede strategier på it-området. Ved at udvikle fokuserede strategier bliver det lettere at forstå de enkelte strategier og samtidig øger det tempoet for implementeringen af strategien.

Cloud-strategi

Cyberstrategi

Platformsstrategi

Datastrategi

Digitaliseringsstrategi

It-strategi

whitepaper updated

Download vores strategibog

Download vores strategibog og bliv klogere på, hvordan vi gør

Øvrige ekspertiseområder

It-rådgivning & sparring

Vi rådgiver ledere om teknologi og digital forretning

It-ledelse

Vi påtager os interime lederroller eller hjælper interne nøglepersoner med at lykkes

It-sourcing & leverandørstyring

Vi designer, faciliterer og leder strategiske indkøb og udbud

M&A værdioptimering

Vi skaber transparens og optimerer værdiskabelsen fra it due diligence til strategieksekvering

Artikler om it-strategi

Bliv klogere på it strategi i vores inspirationsunivers

Begrebet retrospective er en vigtig del af praksis i agile metoder, men er også værdifuld i mange andre sammenhænge. Formålet med et retrospective er kort, at lave en fælles refleksion over den seneste periodes arbejde på godt og ondt. I denne artikel deler vi vores perspektiver og tilgange med udgangspunkt i den visuelle tegning Sailboat Retrospective, som du kan anvende eller lade dig inspirere af.
IT ADVISORY’s Reference IT Operating Model er et rammeværktøj til at forstå, analysere og designe det samlede it-leveranceapparat i en organisation. Modellen kan hjælpe med at skabe et fælles sprog, forståelse og overblik over hvordan it-services leveres og skaber værdi.
Hvis du vil forblive konkurrencedygtig i en verden der konstant udvikler nye teknologiske og digitale muligheder, er der behov for at komme i gang med at eksperimentere. Vi fortæller dig her hvorfor det er vigtigt. Og fordi vi ved, at det kan være svært at omstille sig, får du seks gode råd der hjælper dig med at komme i gang med eksperimenterne.