Vores konsulenter

Vores team af eksperter og it-konsulenter

Som erfarne uafhængige IT-rådgivere hjælper vi organisationer med at facilitere IT- og digitale strategier. Teknologi og organisatorisk forandring spiller en stor rolle i det arbejde, vi udfører.

Vi brænder for at skabe værdi sammen. Vores fokus på eksekvering er nøglen til at omsætte strategier til forretningsværdi.

Group 1938
Group 1667
whitepaper updated

Download vores strategibog

Download vores strategibog og bliv klogere på, hvordan vi gør

Partner & CEO

Kristian Sørensen

Kristian er en erfaren IT-ledelseskonsulent og ekspert inden for IT-strategi. Hans høje personlige drive og ærlige kommunikationsstil skaber energi og samhørighed på alle organisatoriske niveauer.

Kristian excellerer i krydsfeltet mellem forretning og IT og har en urokkelig fokus på værdiskabelse. Ledere rådfører sig med Kristian om strategisk sparring, strategiudvikling og afgrænsning af strategiske projekter.

Associate Partner

Brian Karstensen

Brian er en erfaren projektleder med mere end 15 års erfaring inden for IT. Brian har en kandidatgrad i IT, læring og organisatorisk omstilling og er en af vores teams mest alsidige konsulenter.

Han er ekstremt behagelig at arbejde sammen med og tilpasser sig nemt til nye organisationer, projekter og kulturer. Hans ekspertise inkluderer IT-projektledelse, kommunikation, læring og digitalisering kombineret med stærke ledelsesfærdigheder.

Associate Partner

Claus Paulsen

Claus er en erfaren IT-leder med mere end 20 års erfaring. Han har omfattende erfaring med at udvikle og implementere IT-strategier, herunder relaterede governance- og organisationsændringer. Derudover har Claus omfattende erfaring med alle IT-aspekter af fusioner, opkøb og frasalg.

Claus er en visionær, inspirerende, holistisk tænkende og forretningsorienteret IT-rådgiver. Med sin jordnære og positive tilgang vil han udfordre og inspirere dine perspektiver på IT- og forretningsstrategi.

Associate Partner

Sune Dybdal

Sune kombinerer smukt evnen som forretningsorienteret digital konsulent og strategisk IT-rådgiver – med mere end 30 års erfaring. Han er pragmatisk og resultatorienteret, og hans evne til at opretholde overblik og drive komplekse projekter er førsteklasses.

At omsætte forandringer handler om mennesker, og Sune er ekspert i at engagere interessenter på alle organisatoriske niveauer. Sune besidder også fremragende skrive- og kommunikationsevner og er en respekteret faciliteringsekspert.

Associate Partner

Torben Svensson

Torben er ekspert inden for indkøb og kontraktstyring med mere end 30 års erfaring. Han har gennemført mere end 30 IT-udbud – primært for private virksomheder. Torben er præcis og altid punktlig.

Han er en hård forhandler og husker hver eneste detalje. Vi føler lejlighedsvis (lidt) medfølelse for leverandører, der møder op mindre forberedt til møder med os.

Associate Partner

Jens Heyn Roed Andersen

Jens er en schweizerkniv og forandringsagent indenfor cybersikkerhed, med mere end 25 år som leder og konsulent. Cybersikkerhed er afgørende i alle organisationer, og Jens er garant for knivskarp og værdiskabende risikostyring – altid med afsæt i forretningen.

Når du møder Jens, vil du straks fornemme hans omfattende viden og lange praktiske erfaring, der er med til at sikre ro og fælles retning i det nødvendige samarbejde mellem bestyrelse, ledelse, medarbejdere og leverandører.

Associate Partner

Peter Lorentz Nielsen

Peter har mere end 30 års erfaring og er ekspert i strategisk rådgivning inden for offentlig ledelse og digital transformation. Peter er primært involveret i projekter inden for offentlig digital strategi.

Hans erfaring med at skabe politik “der virker” i et komplekst politisk og administrativt miljø – kombineret med hans faciliteringsevner – er fremragende. Derudover har Peter skarpe analytiske evner og tænker hurtigt. Med andre ord: Du vil blive udfordret og inspireret, når du arbejder sammen med ham!

Associate Partner

Peter Dalsgaard

Peter er en erfaren IT-ledelseskonsulent med mere end 20 års erfaring. Han har en dyb og bred teknologisk baggrund, og deltager med stor energi i diskussioner om forretning og teknologi på alle organisatoriske niveauer – fra ingeniører til ledere.

Peter har praktisk erfaring med at designe og lede agile transformationsprogrammer, globale teams, softwareudvikling og IT-drift. Peter trives i projekter med høj kompleksitet; han er fokuseret, eksekverer og får arbejdet gjort.

PA for Kristian Sørensen

Maja Møller Larsen

Maja varetager vores økonomi, assisterer vores projekter med koordinering og administration og holder styr på Kristian. Selvom sidstnævnte til tider kan være en udfordring, udfører hun et beundringsværdigt arbejde.

Maja er skarp, uddannet i økonomi fra Aarhus Universitet i Danmark og har mere end 10 års erfaring inden for regnskab og økonomistyring. Udover sit arbejde i IT ADVISORY driver Maja sin egen virksomhed inden for økonomistyring, MM Økonomi & Regnskab.