Roadmapping hjælper dig fra ambitioner til eksekvering

Dette whitepaper giver dig en god introduktion til, hvordan roadmapping og roadmaps kan hjælpe organisationer med en mere effektiv planlægning, styring og eksekvering af tiltag. 

Der er forskel på et roadmap og roadmapping. Hvor et roadmap oftest er defineret som et visuelt overblik over initiativer og tiltag, er roadmapping den proces, der sikrer, at roadmaps lever i organisationen, og bruges som et værktøj til at planlægge og eksekvere effektivt på strategier og projekter.

Whitepaper Roadmapping forside2

Udfyld formularen og modtag vores roadmapping whitepaper i din e-mail

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor vi deler viden og inspiration med it-ledere ca. 8 gange om året.

IT ADVISORYs konsulenter

Få et uforpligtende sparrings- og inspirationsmøde

Som uvildige it-rådgivere hjælper IT ADVISORY  virksomheder og organisationer, når de står over for komplekse ændringer inden for IT og digital forretning.

Vi tilbyder et uforpligtende sparrings- og inspirationsmøde med en af eksperterne hos IT ADVISORY. På mødet tager vi sammen afsæt i din situation, deler vores viden og erfaringer, reflekterer i fællesskab og hjælper dig videre.

Skal vi tage en snak?

Ring eller book et uforpligtende møde

Kontakt IT ADVISORY

Flere artikler og modeller

Læs vores artikler og bliv klogere på it strategi i vores inspirationsunivers

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har udvidet vores ledelsesteam med Claus Paulsen og Brian Karstensen, som begge har været en del af IT ADVISORY i længere tid.

Vi har en målsætning om at fordoble antallet af konsulenter de kommende år, og udvidelsen af ledelsesteamet skal være med til at sikre, at vi har en motor, der kan tage vores netværksbaserede virksomhed til det næste niveau.
Der ligger en ketchup-effekt og lurer på os, når mange virksomheder i løbet af efteråret finder ud af, at cybersikkerhed må tages alvorlig. Efterspørgslen på kompetencer indenfor cybersikkerhed vil derfor efter min overbevisning komme til at overgå udbuddet.
Starfish Retrospective er et enkelt, men kraftfuldt værktøj, der hjælper med at facilitere refleksionsprocessen ved at spørge: "Hvad kan vi gøre bedre?